• Ásó kapa gereblye
Akciós termékek

Tudjon meg többet garanciális információkról:

- garanciális időtartam
- garanciális feltételek
- garanciális szervizhálózat

Gardena AquaContour automata sokfelületesőztető 8133-20
Gardena AquaContour automata sokfelületesőztető 8133-20

Cikkszám: 8133-20

  • Szinte bármilyen formájú kert egyedi öntözése
  • Rendkívül egyszerű használat
  • Pontosan meghatározott felület - egyenletes vízelosztás
  • Két különböző beprogramozható kertforma
2
Listaár: 66.741 Ft

Akciós ár:
55.900 Ft
(44.016 Ft + 27% ÁFA)

Kosárba rakom a terméket

Az innovatív GARDENA Comfort AquaContour automata sokfelület-esőztetővel szinte bármilyen formájú kert egyedileg beöntözhető 350 m²-es méretig. A rugalmasan programozható hatótávolságoknak köszönhetően a kert minden szöglete elérhető a segítségével. A sokfelület-esőztetővel nagyon egyszerűen beprogramozható és bármikor előhívható két különböző kertforma - például a ház előtti és a ház mögötti rész öntözéséhez. Programonként akár 50 egyedi sarokpont is beállítható és menthető. A sokfelület-esőztető szennyeződésmentes fóliázott billentyűzettel rendelkezik, jól érthető útmutatással. Könnyen programozható. A szórófej puha műanyagból készült fúvókái egyenletes vízelosztást biztosítanak. Az öntözési szektor egyedileg beállítható 25° és 360° között az állítógyűrűk segítségével. Az esőztető hatótávolsága is rugalmasan beprogramozható, 2 bar üzemi nyomás esetén a 2,5-9 méteres, 4 bar esetén a 4-10,5 méteres tartományban. A két praktikus helyzetrögzítő lehetővé teszi az eszköz rögzítését és pontos elhelyezését a beprogramozott öntözési felületeken. Az esőztető két leszúrótüskével is rendelkezik, amelyekkel jól rögzíthető a fűben. A GARDENA Comfort AquaContour automata sokfelület-esőztetővel a kert minden zugát beöntözheti.

  • Szinte bármilyen formájú kert egyedi öntözése

Az egyedi programozásnak köszönhetően a változtatható hatótávolságú vízsugár pontosan az öntözendő felület alakjához igazítható.

  • Rendkívül egyszerű használat

A jól érthető útmutatást kínáló Comfort AquaContour automata sokfelület-esőztető könnyen programozható - professzionális öntözés egyszerűen.

  • Pontosan meghatározott felület - egyenletes vízelosztás

Az öntözési szektor egyedileg beállítható 25° és 360° között az állítógyűrűk segítségével, garantálva az egyenletes és pontos öntözést.

  • Két különböző beprogramozható kertforma

Két különböző felületet kell öntöznie? Mindkettő egyszerűen beprogramozható, és bármikor előhívható - a kényelmes, fáradságmentes öntözéshez.

  • Biztonságosan rögzítve

A GARDENA Comfort AquaContour automata sokfelület-esőztető erős, stabil talpának, rögzítőhüvelyeinek és további leszúrótüskéinek köszönhetően jól rögzíthető a talajon.

 

Cikk adatai

Átlagos lefedettség

0-350 m² / 0-3767,4 négyzetláb

Fúvóka hatótávolságának átmérője

4-10,5 m / 13,1-34,4 Láb  

 

Kérjük értékelje a terméket:
Név: Vélemény:

Iratkozz fel hírlevelünkre és
értesülj elsőként akcióinkról, újdonságainkról!Ellenőrizze rendelése
állapotát!
Kattintson!