• Ásó kapa gereblye
Akciós termékek

Tudjon meg többet garanciális információkról:

- garanciális időtartam
- garanciális feltételek
- garanciális szervizhálózat

Gardena Classic tömlőskocsi 60TS 8000-20
Gardena Classic tömlőskocsi 60TS 8000-20

Cikkszám: 8000-20

  • Nagy stabilitás
  • Kényelmesen húzható
  • Helytakarékos tárolás
  • A tömlő nem törik meg
2
Listaár: 17.791 Ft

Akciós ár:
16.890 Ft
(13.299 Ft + 27% ÁFA)

Kosárba rakom a terméket

A GARDENA Classic 60 TS tömlőskocsival öröm az öntözés. A tömlőskocsi stabilitását speciális kialakítású támasztóláb biztosítja. A kocsit így nem könnyű felborítani, például a tömlő húzásakor. Elődjéhez képest ez a tömlőskocsi 30%-kal nagyobb stabilitást kínál, ami még örömtelibbé teszi az öntözést. A GARDENA Classic 60 TS tömlőskocsira 60 méter 13 mm-es (1/2"), 50 méter 15 mm-es (5/8") vagy 35 méter 19 mm-es (3/4") tömlő csévélhető fel, így az közepes és nagyméretű kertekben is használható. A kocsi különlegessége az újszerű kialakítású, állítható magasságú tolókar, amelyet testmagasságához igazíthat a kocsi kényelmes húzásához. A helytakarékos tároláshoz a tolókar és a tekerőkar is lehajtható. A forgó csatlakozótengely meggátolja a tömlő megcsavarodását fel- és lecsévéléskor. A beépített utáncsepegés-gátló megakadályozza a víz kifolyását a tömlőből használat után vagy szállításkor. A szögben álló tömlőcsatlakozónak köszönhetően a tömlő nem törik meg, így garantált a teljes vízátfolyás. A bordázott kerekek könnyű, problémamentes tolást tesznek lehetővé. Ha pedig nagyobb vízátfolyásra van szüksége: a GARDENA Classic 60 TS tömlőskocsi a Profi rendszerű csapelem (cikkszám: 2801) segítségével átszerelhető GARDENA Profi rendszerre. Az öntözés öröméért.

  • Nagy stabilitás

A speciális kialakítású támasztóláb fokozott stabilitást biztosít a tömlőskocsinak. Ez megkönnyíti az öntözést, mivel a kocsi nem borul fel a tömlő meghúzásakor.

  • Kényelmesen húzható

A tömlőskocsi nagyon könnyen húzható. A tolókar magassága hozzáigazítható a testmagassághoz. A könnyen futó bordázott kerekek fokozzák a használat kényelmét.

  • Helytakarékos tárolás

A tolókar összecsukható, a tekerőkar lehajtható - a tömlőskocsi így a garázs vagy fészer legszűkebb sarkába is befér.

  • A tömlő nem törik meg

Mivel a tömlődob belsejében szögben álló tömlőcsatlakozó található, a tömlő nem törik meg, és a víz mindig akadálytalanul folyhat.

  • A csatlakozótömlő nem csavarodik el

A forgó csatlakozótengely meggátolja a tömlő megcsavarodását fel- és lecsévéléskor. Ez a GARDENA tömlőskocsik jellegzetes megoldása - egy apróság, ami óriási többletet jelent.

 

Max. kapacitás 13 mm (1/2")

60 m / 196,85 Láb

Max. kapacitás 15 mm (5/8")

50 m / 164,04 Láb

Max. kapacitás 19 mm (3/4")

35 m / 114,83 Láb  

 

Kérjük értékelje a terméket:
Név: Vélemény:

Iratkozz fel hírlevelünkre és
értesülj elsőként akcióinkról, újdonságainkról!Ellenőrizze rendelése
állapotát!
Kattintson!