• Ásó kapa gereblye
Akciós termékek

Tudjon meg többet garanciális információkról:

- garanciális időtartam
- garanciális feltételek
- garanciális szervizhálózat

Gardena Comfort szórókocsi 800 0435-20
Gardena Comfort szórókocsi 800 0435-20

Cikkszám: 0435-20

  • Mindig megfelelő adagban
  • Rendkívül rugalmas szóróhenger
  • Egyszerű kezelés
  • Időmegtakarítás
2

Fogyasztói ár:
22.241 Ft
(17.513 Ft + 27% ÁFA)

Kosárba rakom a terméket

Az 53 cm szórásszélességű, 20 l űrtartalmú GARDENA Comfort 800 szórókocsi nagy befogadóképességének köszönhetően ideális a nagy területen végzett munkához. Az innovatív, rendkívül rugalmas szóróhengernek köszönhetően az anyag optimálisan adagolható. A túladagolás és a többszörös szórás elkerülhető a praktikus és időtakarékos szórásszélesség-felfestő segítségével, amelyet két 0,5 literes, állítható csöpögtetésintenzitású tartály alkot. Ebbe kell szórni a környezetbarát festékport, amely a gyepen esővíz hatására lebomlik. A szórókocsi kétkerekes kialakítása könnyed futást biztosít. A kerekek praktikus szabadonfutó funkciójának köszönhetően a kocsi csak akkor szór, ha tolják, húzáskor nem. A kocsi különböző szemcsenagyságú szóróanyagokkal tölthető meg, például trágyával, vetőmaggal, mésszel, homokkal, fűrészporral vagy útszóró sóval, vagyis az év minden szakában használható. A gyeptrágya vagy a fűmag mennyisége optimálisan a szórástáblázathoz igazítható, így egyszerűen biztosítható a megfelelő adagolás. T alakú stabil alumíniumfogantyújának köszönhetően egy és két kézzel is könnyen használható. A be-ki kapcsoló funkcióval rendelkező, kényelmes használatú adagolásszabályozó kar a tolófogantyún található. A minőségi műanyagból készülő szórótartály kerekei minden munka esetén, minden felületen megfelelően tapadnak. A szórókocsi vízsugárral könnyen tisztítható.

  • Mindig megfelelő adagban

A Stop-System jóvoltából hátrafelé a kerekek szabadonfutással forognak, vagyis a kocsi csak akkor szór, ha tolják. Ez hatékony segítség a túladagolás megakadályozásában.

  • Rendkívül rugalmas szóróhenger

A rendkívül rugalmas szóróhenger biztosítja a különböző szemcsenagyságú szóróanyagok egyenletes adagolását. A helyes adagolás megtalálható a mellékelt szórástáblázatban.

  • Egyszerű kezelés

Az egyszerű be-ki kapcsoló a kocsi tolófogantyúján található.

  • Időmegtakarítás

A nagy, 20 l-es űrtartalom folyamatos munkát tesz lehetővé. A nagy területek trágyázása vagy bevetése is megoldható egyetlen menetben.

 

Maximális munkaterület

800 m² +/-20% / 0,2 hold +/-20%

Szélesség

0,53 m / 1,74 láb

Tartály űrtartalma

20 liter / 5,28 gal.

Adagolási táblázat

Comfort fogantyú

●  

 

Kérjük értékelje a terméket:
Név: Vélemény:

Iratkozz fel hírlevelünkre és
értesülj elsőként akcióinkról, újdonságainkról!Ellenőrizze rendelése
állapotát!
Kattintson!