• Ásó kapa gereblye
Akciós termékek

Tudjon meg többet garanciális információkról:

- garanciális időtartam
- garanciális feltételek
- garanciális szervizhálózat

Cégünkről

Megnevezés: Premium Digital Kft.
Cím: 4200 Hajdúszoboszló Mathiász u. 52.
Adószám: 23880638-2-09
Cégj.szám: 09-09-022901
Banksz.szám: 12052712-01336863-00100007

Cégünk a Premium Digital Kft. 2012.02.27-én kezdte el tevékenységét.

Mind az alapítók, mind munkatársaink nagy lelkesedéssel vágtak bele egy olyan webáruház létrehozásába, amellyel Vásárlóink számára a már oly sok helyről hallott, elcsépelt olcsó, jó, szép, megbízható, … stb. mellett tud még valami pluszt is nyújtani.

Szükséges ez azért is, mert új webáruházként el kell, hogy nyerjük a Vásárlóink bizalmát, és megelégedettségét, a jövőben pedig szükséges lesz ahhoz, hogy megtartsuk és fokozzuk Vásárlóink remélhetőleg pozitív vásárlási élményét.

Tény, hogy a teljes választékunk tekintetében a legolcsóbbak nem mi vagyunk. Az is tény, hogy törekszünk a lehetőségekhez mérten a legjobb árak kialakítására.

Tény, hogy mindent elkövetünk, hogy Vásárlóink pozitív élményekkel gondoljanak nemcsak az oldalunkon történő barangolásra, hanem vásárlás esetén a megrendelésre, a termék kézhezvételére és problémamentes használatára is.

Ezek mind természetes dolgok, hiszen szeretnénk, ha Ön is, mint vásárlónk, vagy leendő vásárlónk, egy-egy termék megvásárlása előtt úgy gondolna a www.premiumdigital.hu-ra, mint potenciális lelőhelyre, ahol érdemes vásárolni, hiszen már próbálta, bevált, és működött, ráadásul jól!

Amire 100%-os garanciát vállalunk Önnek:

  • 1. Azért lettünk és vagyunk, hogy legjobb tudásunknak megfelelően maximálisan kiszolgáljuk az Ön igényeit.
  • 2. A www.premiumdigital.hu oldalon vásárolt termékekhez nem lesz szüksége tolmácsra!Az oldalunkon található összes termék hivatalos magyarországi forgalmazótól lett beszerezve, hivatalos magyarországi garanciával, és az erre alkalmas készülékeknél magyar nyelvű menüvel.
  • 3. A megrendelt terméket minden esetben azon az áron számlázzuk és szállítjuk, amely a megrendelés időpontjában fel volt tüntetve az oldalon. Ettől esetleg akkor térünk el, ha a termék ára időközben csökkent, és a megrendelési árnál olcsóbban tudunk Önnek szállítani.
  • 4. A kiszállított termék minden esetben ugyanaz lesz, amit Ön megrendelt.
  • 5. Kérdéssel, gonddal, problémával bizalommal fordulhat ügyfélszolgálatunkhoz akár e-mailben, akár telefonon. Megkeresése nem marad válasz nélkül, és megoldatlanul.

Ha a www.premiumdigital.hu webáruházban vásárol, biztos lehet benne, hogy pénzéért azt kapja, amit Ön elvár, hiszen www.premiumdigital.hu

…a jó ár-érték!

Iratkozz fel hírlevelünkre és
értesülj elsőként akcióinkról, újdonságainkról!Ellenőrizze rendelése
állapotát!
Kattintson!